El Girona CH juga a casa la segona final a quatre

03/03/2013

Tc equipacions ha elaborat per les jugadores del Girona CH una samarreta especial per aquesta fita, la Giroestelada.

Text de El 9, del diari El Punt Avui, Girona

Hoquei sobre patins. Demà disputarà les semifinals contra el Noisy Le Grand, si guanya, jugarà contra el vencedor del Voltregà – Biesca.

El Girona CH és aquest cap de setmana un dels participants en la final a quatre de la lliga de campions d’Europa femenina d’hoquei sobre patins. La competició tindrà lloc al pavelló municipal de Palau de la capital gironina i començarà avui amb l’eliminatòria de semifinals. Aquesta serà la segona vegada consecutiva que el Girona CH disputarà la final a quatre. Per aquest motiu, el club ha elaborat una samarreta especial per a la fita.

La presentació de la final a quatre va tenir lloc ahir a l’ajuntament de Girona. L’alcalde, Calres Puigdemont, va valorar positivament que la competició se celebri a la ciutat: “És un regal i una oportunitat per a la ciutat. És un bon moment per al Girona CH, per a l’esport gironí per a la ciutat”. El president del club, Josep Pla, va dir que l’objectiu és que l’organització “sigui un deu” i va reconèixer que guanyar el títol no serà fàcil: “Hem de veure què passarà, però la veritat és complicat. És important que vingui públic de la ciutat a animar-nos.” Lluís Ferrer, president del Comitè Europeu d’Hoquei Sobre Patins, va agrair a la ciutat l’esforç per organitzar la final a quatre: “És important que un esport que cada cop va a més es jugui en ciutats importants.”

L’equip amfitrió tindrà com a rival el Noisy Le Grand (17.00 h). L’altra semifinal la jugaran el CP Voltregà i el Biesca Gijón (19.00 h). Diumenge es disputarà el partit pel tercer i quart lloc (10.00 h) i la final (12.00 h). El Girona va disputar l’any passat el partit pel títol després d’eliminar en les semifinals el Lobinhos (2-3). El Biesca va ser el seu rival en la final, però no el va poder vèncer i va perdre 3-0.