Mil exemplars numerats de la samarreta Giroestelada

24/05/2013

• Els subscriptors d’El Punt Avui poden comprar aquest producte de l’empresa gironina TC per 24 euros • Una part dels beneficis de la venda de la camiseta aniran al Banc dels Aliments de Girona.

Text de Dani Vilà, del diari El Punt Avui, Girona

L’empresa gironina TC Equipacions fabricarà una edició limitada de la Giroestelada, una samarreta amb els colors de Girona però amb una quadribarrada estelada. La firma fabricant ha arribat a un acord amb El Punt Avui i Televisió de Girona perquè es converteixin en dos punts de venda d’aquesta samarreta que uneix els colors de Girona amb l’ independentisme. L’acord preveu que els subscriptors del diari puguin adquirir la samarreta per 24 euros, mentre que la resta de lectors la podran comprar per 30 euros, el mateix preu que valdrà a Televisió de Girona. Una part dels beneficis que s’obtinguin de la venda de la samarreta es donarà al Banc dels Aliments de Girona.

La fabricació anirà a demanda i l’empresa situa el termini d’entrega en uns quinze dies des del moment en què es faci l’encàrrec. La previsió és fabricar mil exemplars de la Giroestelada, que també incorpora una genuïna mosca gironina, amb una ala amb els colors de la ciutat i l’altra amb els colors de la senyera.

Francesc Ahumada, de TC Equipacions, assenyala “la samarreta es pot personalitzar posant-hi el dorsal i el nom que es vulgui pel mateix preu”. Hi ha talles des dels dos anys fins a 3XL i també es pot escollir un teixit tècnic més pensat per fer esport o un acabat amb cotó.

TC Equipacions és una empresa amb més de quaranta anys d’experiència en la fabricació de roba esportiva que ara es rellança amb aquesta iniciativa.

Estrena del Girona Club d’Hoquei

La Giroestelada és una creació única que l’empresa TC Equipacions va cedir perquè la lluïssin de manera especial les jugadores de l’equip femení del Girona Club d’Hoquei en la final de la copa d’Europa que es va celebrar a principi de mes a Girona. Les gironines, que van quedar subcampiones, van vestir la samarreta Giroestelada en la semifinal i la final.

Després de la presentació en societat de la Giroestelada per la competició europea, TC Equipacions farà aquesta edició limitada, que incorpora alguns canvis respecte a la que van utilitzar les jugadores d’hoquei. Aquesta firma familiar té fàbrica a Olot i dependències a Montfullà. Per això, la samarreta també s’hi pot llegir a la llegenda que ha estat fabricada a Girona. A la part alta de l’esquena s’hi situa una petita estelada amb els colors habituals d’aquest símbol català.